Τι αποκαλύπτει το ΚΙΜΕ με ανάρτησή του στο facebook-.

Με μια αποκαλυπτική ανάρτηση στο Facebook, το ΚΙΜΕ κάνει λόγο για επιστολές που έφτασαν στην ΕΛΟΚ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία και ζητά στοιχεία για την διαχείριση των οικονομικών της Ομοσπονδίας από την Διοίκηση των τελευταίων ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με το ΚΙΜΕ, το περιεχόμενο των επιστολών της ΓΓΑ δεν έχει κοινοποιηθεί στα πέντε μέλη της λεγόμενης μειοψηφίας, ώστε να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ στην συνέχεια (το ΚΙΜΕ) θέτει μια σειρά από ουσιαστικά ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ, κ. Κουλουρίδη που προφανώς χρήζουν πειστικών απαντήσεων.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του ΚΙΜΕ 

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ

 

Κάτι εξαιρετικά σοβαρό φαίνεται να συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες ..στο βασίλειο της Δανιμαρκίας .. εν προκειμένω της ΕΛΟΚ !! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας αναστάτωση, έχει προκαλέσει, αλληλογραφία εισερχόμενη στη ΓΓΑ, από την οποία προκύπτει έντονο «ενδιαφέρον» των Αρχών για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα για την διαχείριση των οικονομικών της από τους διοικούντες τα τελευταία χρόνια.

 

Δεν γνωρίζουμε ποια μέλη του ΔΣ της προσωρινής Διοίκησης έχουν λάβει γνώση της εσπευσμένης αποστολής προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ στην ΓΓΑ . Εκείνο όμως που μετά βεβαιότητας γνωρίζουμε είναι πως ΟΥΔΕΙΣ εκ των πέντε (5) μελών της λεγόμενης μειοψηφίας ενημερώθηκε σχετικά.

 

Ως εκ τούτου ερωτάται ο πρόεδρος Κουλουρίδης

 

● Υπάρχει πρόεδρε εισερχόμενη αλληλογραφία στην ΕΛΟΚ που αποδεικνύει το ενδιαφέρον κρατικών Αρχών για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας ;;

● Ποιοι ασχολούνται πρόεδρε με την Ομοσπονδία ;; Ποιες πράξεις και παραλείψεις των διοικούντων διερευνούν ;; Για ποιο χρονικό διάστημα ;;

● Αν όντως πρόεδρε υπάρχει αλληλογραφία γιατί δεν έχεις ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ;

● Ποιόν άλλον εκτός ΔΣ ενημέρωσες πρόεδρε ;

 

Το ΚΙΜΕ θέτει ρητορικά τα ως άνω ερωτήματα, δεδομένης της κατ εξακολούθηση άρνησης του προέδρου Κουλουρίδη να ενημερώνει τόσο τα μέλη της ΕΛΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για σοβαρά θέματα, όσο και όλα τα μέλη του ΔΣ .

 

Είναι αδιανόητο και πρωτάκουστο, πρόεδρε Κουλουρίδη οι Αρχές του κράτους να «ασχολούνται» με την Ομοσπονδία. Πιθανό να αποκαλυφθούν οικονομικές ατασθαλίες-παρανομίες-παρατυπίες, με αποτέλεσμα να προκύψουν σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για πρόσωπα ακόμη και της τωρινής διοίκησης αλλά και για την ίδια την Ομοσπονδία, και εσύ να αποκρύπτεις από την διοίκησή και από τα μέλη της τα όσα συμβαίνουν !!

 

Πρόεδρε Κουλουρίδη το ΚΙΜΕ θα μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί και θα πληροφορήσει έγκυρα και έγκαιρα τα μέλη της Ομοσπονδίας !!

 

ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ;; Αφού δεν έχεις να κρύψεις κάτι εκτός από την διοικητική σου γύμνια ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ;;

 

Κύριε Κουλουρίδη ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Όπως ακριβώς φέρατε το ταμείο, έτσι θα αναγκαστείτε να ενημερώνετε!!

 

Δεν θα μπορείτε πάλι να ισχυρίζεστε ότι το κλειδί ήταν κάτω από το χαλάκι και δεν το βλέπαμε !!